Gulvafløb Easy Drain

 

 

 

 

Easy Drain gulvafløb

Opfinder og officiel forhandler

 

ESS er opfinder, udvikler og officiel forhandler af Easy Drain gulvafløb. Easy Drain har en løsning til alle typer badeværelser, og de er alle nemme at installere og rengøre. Programmet omfatter en stor mængde af design riste – både i rustfrit stål, glas og til ilægning af fliser – alle er perfekte til både små og store bruserum.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulvafløb Easy Drain

 

 

Easy Drain gulvafløb

Høj kvalitet med blikfang

 

Easy Drain programmet tilbyder også en bred vifte af bruseafløb, som er nemme at rengøre og velegnede til alle installations situationer. Disse unikke afløb findes i forskellige faconer, størrelser og designs, så vi kan matche netop din stil i badeværelset. Easy Drain afløbene er udstyret med den patenterede Multi teknologi, som råder over forskellige udløbshuse, der kan drejes, kortes ned og er nemme at rengøre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulvafløb Easy Drain Waterstop

 

 

Easy Drain Waterstop

100% garanteret vandtæt

 

Easy Drain Waterstop wall er specielt udviklet til montage direkte mod bagvæg, og leveres som et komplet sæt indeholdende en fabriksmonteret tætningsdug med WPS teknologi. På denne måde kan vi tilbyde en 100 % vandtæt løsning med 10 års garanti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afløbsrørene Slim Series

 

 

Slim serie

Geniale afløbsrør

 

Afløbsrørene i Slim serien er de smalleste på markedet og de har mange anvendelses muligheder. Med det geniale system er det ikke nødvendigt at tilpasse møbler efter afløbet. På den måde opnår man nemt ekstra opbevaringsplads i badeværelset.